Hello beautiful,

Toch niet helemaal tevreden met je order? Jammer, maar dat kan natuurlijk. Wanneer dit het geval is kan je 14 dagen na ontvangst je retour aanmelden. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om je item(s) retour te sturen. Hoe gaat dit in zijn werk?

- Ons retour adres is: Sir Winston Churchilllaan 370 F101 2285 SJ, Rijswijk Nederland

- Vergeet niet je factuur en retourformulier (ingevuld) aan de zending toe te voegen zodat wij weten van wie de order afkomstig is.

- De kosten van de retourzending zijn voor de klant.

- Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we de waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

- Bestellingen die buiten het retourtermijn vallen worden niet retour genomen.

- LET OP: Veel van onze items zijn handgemaakt en dienen met zorg behandelt te worden. Wij geven dan ook geen garantie op het verliezen van kraaltjes of andere details op onze producten.

- Heb je een verkeerd adres doorgegeven? Neem zo snel mogelijk contact met ons op! Wij zullen ons best doen het adres nog te wijzigen maar helaas kunnen wij niks garanderen omdat wij alle geplaatste orders zo snel mogelijk verzenden.

- Wanneer de order binnen het termijn, in originele staat en verpakking weer bij ons aangekomen is zullen wij binnen 14 dagen het verschuldigde orderbedrag terug storten.

Toch nog vragen??
Neem gerust contact met ons op!

contact@breezeboutique.nl

(Maandag-Vrijdag van 8:00-17:30)
+31 (0)85 2735270

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password